fbpx

Christening Photos

Poze de la botez la standarde profesioniste. Alege calitatea si experienta unei echipe care stie ce inseamna un astfel de eveniment pentru tine si familia ta.

Botezul copilului tau trebuie sa fie un moment de bucurie, de care sa va aduceti (cu totii) aminte cu drag. Si pe care sa il revedeti in familie peste ani cu cea mai mare placere. De aceea va recomandam un fotograf de botez profesionist.

Organizam de peste 5 ani sedinte foto pentru bebelusi. Experienta si profesionalismul ne permit sa va oferim poze botez de calitate deosebita, realizate artistic.

Un fotograf de evenimente trebuie sa stie exact ce, cand si cum sa surprinda esenta acestui moment magic pentru familia ta. Sedinta foto pentru bebelusi si pozele de botez sunt fotografii pe care le vei pastra tot restul vietii. De aceea iti recomandam sa apelezi la un fotograf de botez cu experienta.

Poti vedea mai jos o parte din pozele de botez realizate de noi. Astfel, te vei convinge de calitatea produselor noastre. Participam la evenimente in Bucuresti sau in alte orase din tara, dar si in strainatate.

Echipa ABCfilmfoto iti ofera servicii de calitate si pentru filmarea evenimentului. Si pentru ca exemplele vorbesc de la sine te invitam sa te convingi vizualizand cateva filmari de botez realizate de noi.

Ce iti doresti pentru botezul copilului tau? Ce vrei sa fie deosebit? Cum te-ai gandit sa organizam totul?

Suna-ne la 0743.045.145 si putem stabili toate detaliile, inclusiv sedinta foto pentru bebelusi.

Sau scrie-ne la abcfilmfoto@gmail.com si iti vom raspunde la orice intrebare ai.

 Our Work

error: